5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR بیماری پسوریازیس در رشت

5 Essential Elements For بیماری پسوریازیس در رشت

5 Essential Elements For بیماری پسوریازیس در رشت

Blog Article

 برای پسوریازیس‌های شدید یک روش درمانی مؤثر، قرار گرفتن در معرض نور ماورا بنفش است. در صورتی‌که اقدامات درمانی در مطب پزشک انجام شود، اشعه ماورا بنفش می‌تواند قسمت زیادی از پوست را بدون ایجاد عوارض جانبی مهمی تحت درمان قرار دهد. در این روش فقط بخشی از طیف نوری اشعه ماورا بنفش که برای درمان پسوریازیس مفید است به‌کاربرده می‌شود.

بیماری اسکیزوفرنی یک اختلال روانی مزمن و شدید است که بر نحوه تفکر، عمل، ارتباط با دیگران، ابراز احساسات و درک واقعیت تاثیر می گذارد. با این که اسکیزوفرنی بیماری نادری است، اما بسیار مزمن و ناتوان کننده می باشد.

علائم پیسی و تمام آنچه باید از نشانه های این بیماری بدانید.

افراد مبتلا باید بیشتر مراقب نگهداری از ناخن‌ها باشند چرا که کوچکترین چیز باعث خشکی یا آسیب دیدگی ناخن‌ها می‌شود.

در صورتی که از ابتلا به این بیماری مطمئن نیستید، یا بیماری شدت گرفته و گسترده‌تر ‌شده، درد و ناراحتی افزایش یافته، ظاهر پوست وحشتناک‌تر شده یا در انجام حرکات روزمره دچار مشکل شدید باید به پزشک و متخصص پوست مراجعه کنید.

در صورت مصرف همزمان آریپیپرازول با دیگر داروهای تضعیف کننده سیستم اعصاب مرکزی (ضد افسردگی ها، الکل) اثر تضعیف کنندگی دارو بر سیستم اعصاب مرکزی تشدید خواهد شد.

با توجه به اینکه افراد مبتلا به اسکیزوفرنی نرخ باروری کمتری دارند، این سؤال که چگونه اسکیزوفرنی اساساً می‌تواند تحت تأثیر ژنتیک قرار گیرد، یک تناقض به وجود می‌آورد. انتظار می‌رود که در فرایند انتخاب طبیعی، الل‌هایی که خطر اسکیزوفرنی را افزایش می‌دهند، به دلیل تأثیرات منفی آنها بر موقفیت تولیدمثل، انتخاب نشوند. توضیحات مختلفی برای حل این تناقض ارائه شده‌است، از جمله اینکه آلل‌های مرتبط با اسکیزوفرنی یک سازواری تولیدمثلی در افراد غیرمبتلای دارای بیماری خودایمنی پسوریازیس این آلل‌ها ایجاد می‌کند.

[۱۱۴] همچنین ارتباط اندکی بین ابتلا به اسکیزوفرنی با متولد شدن در زمستان یا بهار، که احتمالاً به دلیل کمبود ویتامین دی است،[۱۱۵] و با عفونت ویروسی پیش از تولد نیز وجود دارد.[۹۰] عفونت‌های دیگر در دوران بارداری یا حدود زمان تولد که با افزایش خطر مرتبط هستند، شامل عفونت‌های ناشی از توکسوپلاسما گوندی و کلامیدیا است[۱۱۶] که خطر ابتلا را حدود پنج تا هشت درصد افزایش می‌دهند.[۱۱۷] عفونت‌های ویروسی مغز در دوران کودکی نیز با افزایش خطر اسکیزوفرنی در بزرگسالی ارتباط دارند.[۱۱۸]

– مراجعه به پزشک: اولین و مهم‌ترین گام، مراجعه به یک متخصص پوست یا پزشک عمومی است تا بتواند تشخیص دقیقی ارائه دهد.

ریسپریدون یک داروی ضدجنون آتیپیک است که اداره مواد غذائی و داروئی ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۹۳ سودمندی آن را برای درمان اسکیزوفرنی، در سال ۲۰۰۳ برای درمان کوتاه مدت علائم شیدایی و ترکیبی افسردگی-شیدایی در اختلال دو قطبی و در سال ۲۰۰۶ برای درمان بی‌قراری مبتلایان به اوتیسم تأیید کرد.

– درمان مناسب: پس از تشخیص، پزشک ممکن است درمان‌هایی نظیر داروهای ضد قارچ، کرم‌های ضد کنه، یا داروهای ضد التهاب تجویز کند.

شایع ترین علت های افسردگی در بین مردم را بشناسید

برای کاهش عوارض جانبی دارو و افزایش تحمل بدن، معمولا تجویز دارو با کمترین مقدار آغاز و به تدریجا افزایش می یابد.

ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ در ۱۰:۱۵ ب٫ظ سلام من پیش پزشک رفتم گفت پستوریازیس دارم بعدمن بخاطرظاهر بدش کاشت ناخن انجام دادم بدتر شد دستمم خیلی درد میکنه بنظرتون تو خطر هستم ؟چکاربایدکنم ؟

Report this page